İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, kendisini gündemde tutmak amacıyla başka partilere çattığını söyledi.

“Biz işimize bakıyoruz” diyen Küçük, “İlimiz yararına politika üretip, halka sahip çıkması gereken MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay, iktidara ve onun ekonomik politikalarına sahip çıkmasının sonucu bir şey söylemeyince kendisini gündemde tutma amacıyla başka partilere çatarak politika yapmasının kendisine fayda getireceğini umuyor. Şimdi de İYİ Parti'ye çatıyor. Biz, kendi işimize bakıyoruz.

Milletimiz çatışma dilinden bıktı. Milletimiz, yararına bizden ses bekliyor. İYİ Parti tüm tarafsız kamuoyu şirketlerinin araştırmalarında belli olduğu üzere oyunu arttıran tek partidir. Zaten her gün başta MHP'den de olmak üzere farklı partilerden pek çok hemşehrimiz partimize üye olmaktadır. İYİ Parti'yi kıskanmaları doğaldır. Biz, Zonguldak'ta insanımızın ekonomik şartlarının iyi olmasını, işsizlik olmamasını, insanların göç vermemesini, esnafımızın yüzünün gülerek eve gitmesini arzu ediyoruz. İnsanları pandemi sürecinde borçlandırarak değil, nakdi karşılıksız destekler vererek onların ayakta kalmasını sağlamak üzerine kafa yoruyoruz. O, istediği kadar bize çatsın.

              İYİ Parti şu anda iktidarın her gün erimesi karşısında, iktidarın en büyük adayıdır. Katar ile yapılan anlaşmaya göre Türkiye'nin hangi su kaynakları Katar'a verildi? Bizlere bunu söyleyin. Asgari ücret kaç lira olmalı bunu söylesin ve takip etsin. Bugün TBMM'de Samsun Milletvekilimiz Sayın Bedri Yaşar'ın esnafa destek teklifine niye AKP ve MHP'nin red oyu verdiğini açıklasın, açıklasın ki esnafımız kimin yanında olup olmayacağına karar versin. Bunlara kafa yorsun.

Halkımız her şeyi biliyor ve görüyor. Başkalarına çatarak kendinizi basında gündemde tutabilirsiniz fakat önemli olan halkın gönlünde yer tutmak, her şeyin üstündedir. Bizim için halkımız ''Önceliğimizdir.''

Editör: TE Bilisim