Zonguldak bu görüntülere hasret

Hakkari’de esnafları ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun vatandaşlarla sohbeti ve sıcak teması Zonguldaklıları hayran bıraktı.

Bir çok Belediye Başkanı halkın talepleri karşısında vatandaşları azarlayarak gönderirken, Zonguldak’ın bazı milletvekilleri de vatandaşın arasına girmekten korkuyor.

Kibirli ve agresif tutumları ile Zonguldak’ta siyaset yapan bir çok politikacı yakın, akraba ve dostlarını işe sokmak için zaman harcarken, boş vakitlerinde basın toplantısı düzenleyerek kendilerini eleştiren ve hatalarını ortaya koyan gazetecilerle hesaplaşmaktan Zonguldak halkı ve sorunlarıyla uğraşmıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Hakkari iline gerçekleştirdiği ziyarette vatandaş ve esnaflarla sıcak ve samimi görüntüleri sosyal medya hesaplarında hızlı bir şekilde yayılırken, Zonguldak’ta ki bazı milletvekilleri yapılan kira kıyakları, Belediyede yapılan imar rantı ve yolsuzlukları ile ulusal medyanın sütunlarında yer alıyor.

İçişleri Bakanı Soylu vatandaşla sıcak temasta bulunurken, Zonguldak’ın siyasetçileri seçimlerin ardından elleri cebinde, elleri arkasında vatandaşa efendilik taslıyor.

Editör: TE Bilisim