CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İsmet İnönü Parkı önünde yapılan kay kay rampasıyla ilgili TOKİ Başkanı ile görüştüğünü ve kaldırılacağını söyledi.

TOKİ tarafından Zonguldak sahil bölgesinde yapılan düzenleme kapsamında İsmet İnönü Parkı önünde yapılan kay kay rampası Zonguldak’ta eleştiri konusu yapılmıştı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, Zonguldak’ın ısrarlı tutumuna rağmen  heykelin hemen önünde yapılan rampanın çocukları tehlikeye atacak olması karşısında da tutumunu değiştirmemişti.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz sosyal medya hesabından TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştüğünü ve rampanın kaldırılacağı müjdesini verdi.

Yavuzyılmaz, “Bugün TOKİ Başkanı Sn. Ömer Bulut’u arayarak; İsmet İnönü Park’ındaki heykelin bulunduğu tören alanını atıl hale getiren ve spor yapan gençlerin heykele çarpma tehlikesini yaratan kay kay rampasının hangi tarihte kaldırılacağını görüştüm.

TOKİ yetkilileriyle yaptığım görüşmeler neticesinde bu rampa önümüzdeki günlerde kaldırılarak, uygun ve mantıklı bir yere deplase edilecektir.

Konunun takipçisi olmayı sürdüreceğim” dedi.

Editör: TE Bilisim