“Uçar, Sayın Erdoğan’a mı aciz, pişkin, iradesiz diyor?”

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın “Pişkin” sözlerini değerlendirdi.

Vallahi orayı kapattıran, pişkin olduklarını ortaya koyan bir süreç. Santralin kapanmasında başrolü oynuyorsunuz, “neden açılmıyor.” diye sorular soruyorsunuz. Bu pişkinliktir” diyen Hamdi Uçar’ın sözlerini değerlendiren Milletvekili Yavuzyılmaz, “Sayın Erdoğan’a mı aciz, pişkin, iradesiz diyor? Zira ÇATES’in kapatılma kararı Sayın Erdoğan’ın kararıdır” dedi.

Milletvekili Yavuzyılmaz, “Hamdi Uçar, Sayın Erdoğan’a mı aciz, pişkin, iradesiz diyor? Zira ÇATES’in kapatılma kararı Sayın Erdoğan’ın kararıdır. ÇATES’i kapatan ben değilim ki Ak Parti Genel başkanıdır. Ben olayı sağlık, doğa, istihdam ve bilimsel çerçevede ele aldım ve inceledim ve yandaşlar üzerindeki bu zırhın kalkması gerektiğini söyledim. Ve bunun da arkasındayım” dedi.
 

Hamdi Uçar, CHP Milletvekili Yavuzyılmaz’a ne demişti;

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Elmas TV ekranlarında CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a “pişkin” dedi.

Gazeteci Gamze Taşdemir’in “ÇATES’in ne zaman üretime açılacağını merak ediyoruz” sözü üzerine Milletvekili Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a “Vallahi orayı kapattıran, pişkin olduklarını ortaya koyan bir süreç. Santralin kapanmasında başrolü oynuyorsunuz, “neden açılmıyor.” diye sorular soruyorsunuz. Bu pişkinliktir.” dedi.

İşte AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın o sözleri;

Onlar timsah gözyaşları döküyor.

CHP 5 tane santralin kapatılmasını neden oldu.

En son veto edilen kanunda bu vardı. 6 ay içinde proje yapılması bu vardı. Muhalefetin amacı istihdam, üretim değildi.

Orası kapansın, Sivil toplum örgütlerinin özellikle TEMA’ya kulak vermekti. Orada çalışan insanlarımıza, oraya kömür veren arkadaşlarımıza hoş görünmek istiyorlar.

Vallahi orayı kapattıran, pişkin olduklarını ortaya koyan bir süreç.

Santralin kapanmasında başrolü oynuyorsunuz, neden açılmıyor diye sorular soruyorsunuz. Bu pişkinliktir.

Editör: TE Bilisim