AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Kanal Z’de Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Simge Kırlı’nın ‘Günün Konusu’ programına konuk oldu.

Gazeteci Simge Kırlı’nın Sahil Projesiyle ilgili bir sorusu üzerine “Yerel medyayı takip etmiyorsunuz galiba” sözlerine Milletvekili Hamdi Uçar, “Yerel medyayı çok takip etmiyorum ya. Çok basit ya… O yer almış bu yer almış. Alsam alırım ya. Orasıyla ilgili bir girişimim de yok.” dedi.

 "Çok basit yaa..."

"Sahilde yer almak istesem alırım yaa..."

Yerel medyayı çok basit bulduğu için takip etmediğini söyleyen Zonguldak Milletvekili Uçar, “Yerel medyayı çok takip etmiyorum ya. Çok basit ya… O yer almış bu yer almış. Alsam alırım ya. Orasıyla ilgili bir girişimim de yok. Belediyeye başkanına dedim. Orayı fazla işletme doldurup da birbirlerine zarar vermesinler, 13 işletme yerine 23 işletme olursa kimse ayakta kalamaz ki… Orayı doldurmayın dedim. Biz oradan niye işletme alalım. Şehre güzel şeyler yapılsın.” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim sahil projesinde mevcut işletmelerin haklarının korunup korunmayacağı ile ilgili soruya “Kendi aramızda halledeceğiz. 16 dükkan yapacağız” demiş, bir hafta sonra ise “İhale yapılacak, mevcut işletme sahipleri de ihaleye girecekler” demiş, projeyle ilgili kamuoyunda kaygılar ve bir çok iddia gündeme gelmişti.

Editör: TE Bilisim