Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Ak Partili Milletvekilinin kira ihalesini iptal etti.

Ak  Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın Kozlu sahilde bulunan Özsüt restorantı 2023 yılında kiralama sözleşmesi bitmesine rağmen Başkan Bektaş geçtiğimiz günlerde kira ihalesine çıkarak hem sözleşme tarihini uzatmış hemde 14 bin lira olan kirayı 5 bin liraya düşürmüştü.

Kamuoyundan gelen tepkler üzerine Bektaş'ın kiralama halesini iptal ettiği öğrenildi.

Daha önce yayınlanan haber şöyleydi,

FETÖ itirafçısı Ali Bektaş, kendisini Belediye Başkan adayı yapan Milletvekili Hamdi Uçar’a bu kez de kira kıyağı yaptı.

FETÖ’nün en büyük destekçisi olan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Belediyeye ait işyerlerinin kiralama ihalesinde tüm dükkanlara zam yaparken, kendisini tekrar Kozlu Belediye Başkan adayı yaptıran AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın sahibi olduğu Özsüt’e kira indirimi yaparak kıyak geçti.

Zonguldak’ta günlük olarak yayın hayatını sürdüren Halkınsesi Gazetesi’nde gazeteci Mustafa Özdemir’in belgelerle ortaya koyduğu haberin ardından Cumhuriyet Savcılığı’nın ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın tavrı merak ediliyor.

İşte Halkınsesi Gazetesi’nde Mustafa Özdemir’in özel haberi;

FETÖ’nün en büyük destekçisi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait bütün işyerlerinin kirasına zam yaparken, sadece AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın sahibi olduğu Özsüt Restoran’ın kirasına indirim yaptı...

Editör: TE Bilisim