(Özel Haber) AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatlarda görev almış isimler bu gün Zonguldak’ı Ankara’da temsil etme şansı yakalarken, kentin sorunları ve geleceği ile ilgilenmek yerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı devirmenin sarhoşluğu ile yerine hangi adamlarını getireceklerinin ve nasıl kumanda edeceklerinin derdine düştü.

Siyasi rant rüyaları ile 19 yıl boşa gitti!

Siyasi rantlarının rüyaları ile Zonguldak’ın iktidar partisinden alacağı 19 yıllık hizmetleri heba eden Zonguldak’ın teşkilattan gelen Milletvekilleri aylardır Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerine enerji harcayarak kutuplaşma, ayrışma ve parti içinde huzursuzluğa neden oldular.

Zonguldak’ın rüyası, bürokratların elinde bekliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Rüyam” dediği Karadeniz Sahil Yolu Projesi’nde Doğu Karadeniz Milletvekilleri bu rüyanın gerçekleşmesi için bölgelerine yatırım alırken, Zonguldak’ın halkının ve işsizlerinin en büyük istihdam rüyası olan Filyos Projesi’nin büyük ayağını oluşturan Karadeniz Sahil yolu projesi bürokratların elinde hala bekliyor.

Kurtuluş projelerde, Milletvekilleri teşkilatı ele geçirme derdinde!

Yaklaşık 12 bin kişinin direk çalışacağı, yan kolları ile 30 bin kişiye istihdam kapısı olması beklenen Filyos Projesi için olmazsa olmazlardan biri olan Karadeniz Sahil Yolu Projesi Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün tozlu raflarında yer alırken, Zonguldak’ın iktidar Milletvekilleri teşkilatları ele geçirerek kendi siyasi rantlarına hizmet edecek isimler peşine düştü.

70 Km’nin, 25 Km’ye indirilmesi gerekiyor

Filyos liman inşaatının % 90’lık kısmı tamamlanırken, Zonguldak’ın Filyos Vadisi projesinde ana aktör olabilmesi için Zonguldak-Filyos arasının 70 km’den, 25 km indirilmesi gerekiyor.

Mithatpaşa tünellerinin devamında, Zonguldak-Kilimli arası, Kilimli- Filyos arasının 20 kilometreye düşürülmesi için Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı projeler ihale aşamasında bekliyor.

Yaklaşık 2,5 milyar proje bedeli olan Kilimli-Filyos arasını 20 km düşerecek tüneller ve bölünmüş yol projesi ihaleye çıkmayı beklerken, bu yol aynı zamanda Artvin’den başlayıp İstanbul-Şile üzerinden 3. Köprüye kadar uzanan Karadeniz Sahil Yolu Projesinin en önemli geçiş güzergahı…

Sahil Yolu Projesi Milletvekillerinin ilgisini bekliyor

30 Bin kişiye istihdam sağlayacak olan Filyos Projesi ve Zonguldak’ı hem İstanbul’a, hem de Doğu Karadeniz bölgelerine bağlayacak Karadeniz Sahil Yolu Projesi yerine kendi kafelerinin ihalesini takip eden, kendi inşaatlarındaki satışları takip eden Zonguldak Milletvekillerinin ilgisini bekliyor.

Editör: TE Bilisim