Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, aylık istişare ve değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim MüdürüTurgut ÖZBEK başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımlarıyla Nebioğlu Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.



Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut Özbek, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü  Cevat Çevik, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü  Numan Korkmaz, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü  Fazıl Aytaş, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Çaycuma Şube Müdürü Sayın Muhammet Atlı katıldı.



Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, "Böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın onurunu bizlere yaşatan İl Müdürümüz Sayın Turgut Özbek ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Özdemir'e teşekkür ediyoruz.  Bu vesile ile Beldemizdeki Eğitim Öğretim kurumlarında ki eksikliklerimizi de iletmiş olduk. Okulumuzda. Bölge Yatılı okulu olarak eğitim öğretime devam eden okulumuzda en büyük ihtiyacı olan Pansiyon için 2018 yılında gerekli girişimlerin yapılacağını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz kısa zaman içinde örnek sera bahçelerinin kurularak okulumuzun tarımsal alanda uygulama bahçelerinin oluşturulacağı müjdesini vermiştir. Diğer İlk okul ve Orta okulda ki eksikliklerimizin 2018 eğitim Öğretim yılında tamamlanarak Nebioğlu Beldemizde Eğitim ve Öğretimde sorun yaşanmayacağı müjdesini verdiler. Büyü bir özveri ile mücadele eden Okul Müdürlerimize Öğretmenlerimize her fırsatta yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Özdemir ile Beldemizdeki sorunları yerinde inceleyerek çözümü konusunda destek sözü veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut Özbek'e Belde halkım ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Editör: TE Bilisim