Mithatpaşa Mahalle Toplantısı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Başkanlığında gerçekleşirken, mahallenin sorunları ve çözüm önerileri de toplantıda gündeme geldi.

8 Nisan Perşembe günü saat 18:00 da Parti Binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantı Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Başkanlığında yapıldı. Toplantıda Teşkilat Başkanı Ömer Erbay, Mahalle Koordinatörleri Hasan Ketenci ve Arzu Yalçın, Mahalle Başkanı Mehmet Öztürk ile mahalle yönetimi hazır bulundular.

Toplantı Mithatpaşa Mahallesinde yaşayan vatandaşların talepleri ve çözümü ile ilgili değerlendirmeler ile başladı.

Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Ayçiçek " İşimiz hizmet, bu halk bize güvenerek bizi iktidar yapmış, Zonguldak'ta Belediye seçiminde de   hizmet alabilmek için bize destek vermiştir.

Mahallelerimizde her an çalışmalarımız devam etmektedir. Mithatpaşa Mahallesi olarak halkımızdan talepler gelmektedir. Bizde üzerimize düşen yardımı her zaman yapıyoruz, Mithatpaşa Mahallesi olarak ta talepleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Mahalle Başkanımız ve Yönetimine bu akşam gerçekleştirilen toplantı için teşekkür ediyorum. " dedi.

Editör: TE Bilisim