Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Mahallesinde sorun nedeniyle sürekli 110 Zonguldak Belediye itfaiyesini aramasına rağmen kimsenin umursamadığını ve bu yüzdende sosyal medya hesabından isyan etti. Girgin, itfaiye ekiplerinin telefona bakmamasının tek nedeni sanırım Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in kuyusunu kazımaya çalıştıklarını ifade etti.

İşte Girgin’in o açıklaması!..

“İtfaiye 110’nu arıyoruz. Sorunumuz için, Başka numara veriyorlarmış, Ona da kimse bakmıyor. Belediye Başkanımın dikkatine, bence senin kuyunu kazıyorlar Başkanım."

"TÜM UGRASMALARIMIZA RAGMEN ZONGULDAK BELEDIYESI İTFAIYE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE MAHALLEMIZDE YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARI ANLATAMADIK EERJI SA ELEKTRIK HATLARINI YERIN ALTINA ALAÇAM DIYE HEM YOLLARIMIZI HEMDE EVLERIMIZI MAGFETTI NE GÜNDÜZ NE GECEMİZ BELLI NE ZAMAN BITECEGI BELLI DEĞIL BUGÜN ITFAIYEYI GÖRDÜM EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖNÜNDE VOLKAN HALI SAHANIN ORADAN GELIYORMUŞ SEVINDIM VALLAHI KARDESIM BASTARLA CAMISI VE ORADANDA CINARTEPE ÇOCUK PARKINA GECIVER DEDIM RESMEN DİL DÖKTÜM YALVARDIM DESEM YALAN OLAMAZ BENIM BAŞKA YERDE ISIM VAR DIYE GİTTİ YAZIK ITFAIYECI KARDESIM ORDA OTURSA KENDISI KÜFÜR EDER ÇÜNKÜ ITFAİYE AMIRLERI GÖRMEDİ BIZIM ORALARI GÖRSE ONLARDA KÜFÜR EDERLER. BURALARI BELEDIYE NIYE SULAMIYOR DIYE YARIN BELEDIYE BAŞKANIMA BURALARI GÖSTERMEDEN BU IŞE ÇARE BULUN.VATANDASLARIMIZDAN RICA EDIYORUM ITFAIYE YETKILILERINI BILGILENDIRMEK IÇIN LÜTFEN NAZIK DİLLE 110 ARAYARAK ANLATIN HALA YRLERINDE OTURMAKTAN SEHIRDE NE OLUYOR BILMIYORLAR. CINARTEPE MAHHALLESI OLARAK ITFAIYE YETKILILERINI CAYA DAVET EDIYORUZ SAYGILARLA"

Editör: TE Bilisim