Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, başkanlığında muhtarlar heyetini ağırladı.

    Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas başkanlığındaki heyete, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Midat Mandacı, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Cemil Usluer, Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Çakıroğlu, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda ve Devrek muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak katıldı.

    Ziyaretin, birlik beraberlik ve kaynaşma ziyareti olduğunu belirten Başkan Nas, “Uzun zamandan beri kafalarımızda tasarladığımız birlik beraberlik ve kaynaşma ziyaretimiz vardı. Bu amaçla Başkanımız Çetin Bozkurt beyi ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz inşallah bu birlikteliğimiz yaşadığımız bazı sorunlara çözüm olacaktır”dedi.

     Başkan Çetin Bozkurt da, muhtarların sorunlarını çok yakından bildiğini ifade ederek, “Belediye olarak her zaman muhtarlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elbette muhtarlarımızın, köylerimizin sıkıntıları var. Bunun çözümünün birlik, beraberlik içinde olacağını düşünüyorum. Bizlerde bu konuda elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Muhtarlarımız demokrasinin temel taşıdır. Onların sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Kendilerine nazik ziyaretleri nedeniyle de teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim