Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından düzenlenen “1907 Okul, 1907 Pota projesi” kapsamında bir dizi açılış için Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım 24 mart Cumartesi günüZonguldak’a geliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve taraftarların katılım göstereceği “1907 Okul 1907 Pota projesi” kapsamında gerçekleşen açılış hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 24 mart cumartesi  saat 17.00’da Ilık su girişinde karşılanacak. Aziz Yıldırım ve beraberindekiler saat 17.30’da Kozlu Cengiz Topel Okulu’nda “1907 Okul, 1907 Pota projesi” için il genelindeki okullar için sembolik açılışı gerçekleştirecek.

Fenerbahçe Kongre üyesi ve iş adamı Murat Candaş’ın 40 yıl önce öğrenim gördüğü okula proje kapsamında katkı verdiği öğrenildi.

Murat Candaş, spor ’un temel ilkesinin önce insan olduğunu belirterek “FB. Taraftarlar Derneği’nin öncülüğünde yapılan kampanyaya mezun olduğum okula bu tesisleri yaparak katıldım. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın geleceğimiz olan çocuklarımıza bu konuda katkı vermelidirler ”dedi.

 Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, açılışların ardından Alabora’da Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine katılacak.

Editör: TE Bilisim