Zonguldak’ın Çatalağzı beldesinde yaşayan vatandaşlar Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş’nin bacasından çıkan dumana isyan etmiş, MHP MYK Üyesi Murat Kotra’da bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşarak yetkilileri göreve davet etmişti.

Zonguldak’ta tüm haber sitelerinin yer verdiği paylaşımın ardından Çevre Müdürlüğü de sosyal medya hesaplarından ‘15-20 Ocak Kirli Hava ile Savaş Haftası’ görseli ile “Daha temiz bir hava, güzel bir dünya için sen de kirli hava ile savaş” Dünyamızın kirlenmesine dur de!” paylaşımı yaparak ihbar niteliğinde Kotra'nın paylaşımını görmezden gelmişti.

Selim Alan, Eren Holding'ten seçim yardımı almıştı,

Çevre Müdürlüğü’ne istediği bürokratı atattırdı!

Yerel haber sitelerinde yer alan Kotra’nın ihbarına rağmen Yerel seçimde Eren Holding’ten seçim yardımı alan AK Partili Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan’ın Zonguldak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çevre’den sorumlu İl Müdür Yardımcısı olarak atattırdığı Eray Afşar ihbarı hafta sonu tatili olduğu için mi, yoksa Eren Enerji’ye cezai işlem uygulamaktan mı kaçındığı merak konusu olmuştu.

Murat Kotra’dan misilleme!

Cumhur İttifakı ortağı olarak Zonguldak sorunları ile yakından ilgilenen MHP MYK Üyesi Murat Kotra akşam saatlerinde tekrar bir paylaşım yaparak adeta misilleme yaptı.

Kotra, “Çevre miras değil, gelecek nesillere bırakılacak emanettir. Daha temiz bir hava, daha güzel bir dünya için hafta içi, hafta sonu! fark etmeksizin üstün çaba sarf ederek emanet için mücadele eden çevreci personellerimize de kolaylıklar diliyorum.” diyerek imalı bir paylaşımda bulundu.

Editör: TE Bilisim