MÜSİAD Genel Merkezi Arakan’daki Müslümanlar için su kuyusu açma kampanyası başlattı. MÜSİAD Zonguldak Şubesi de ilk gün 5 adet kuyu açma bedelini toplarken kampanyaya katılmak isteyenlerin iletişime geçmesi istendi.



MÜSİAD Genel merkezi tarafından Arakanlı Müslümanlar için su kuyusu açma kampanyası başlatıldı. İlk hedefin 99 kuyu olduğu belirtilirken yarıdan çoğunun ilk anda dolduğu açıklandı. Kuyu açma maliyetinin 2.750 lira olduğu, bağışçının ismine de kuyu açılabildiği belirtilirken kampanyaya MÜSİAD’ın Dünya genelindeki tüm şubelerinden yoğun katılım gerçekleştiği belirtildi. Bazı üyeler bir kuyu parası olan 2.750 lira katkı verirken bazıları da kuyu bedelinin bir kısmını karşıladı.



MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz’ın Zonguldak adına da su kuyusu açtırma çağrısı MÜSİAD Zonguldak Şubesi üyelerinden kısa sürede karşılık buldu.



5 kuyu açma bedelinin ilk günden toparlanıldığı ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Arakanlı kardeşlerimize Zonguldak MÜSİAD olarak bizlerin de bir katkısı olsun istedik. Mevlam şimdiden kabul etsin. Destek vermek isteyen arkadaşlarımız varsa bize ulaşıp destek miktarını bildirebilirler” dedi.

Editör: TE Bilisim