Seçim çalışmalarında büyük özveri, gayret ve emek gösteren MHP, BBP ve YRP il başkanları ve teşkilatlarına da teşekkür eden Çağlayan, “2. tur Cumhurbaşkanı seçimin demokrasi şöleni havasında ve centilmence geçmesi konusunda inançlı ve kararlıyız. Biz hazırız” dedi.

Tüm yalan, iftira, karalama ve hayal satmalarına rağmen halkın bunlara prim vermediğini de belirten Çağlayan; “14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde milletimiz iradesini yoğun katılımla sandığa yansıtmıştır. Zonguldak'ımızda uhulet ve suhulet içinde oy kullanımı ve sayımı gerçekleşmiştir. Bundan duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz. Seçim sonuçlarının milletimize ve memleketimize hayırlı olmasının temenni ederim.

Hemşerilerimiz tercihlerini hem Cumhurbaşkanımızdan hem de milletvekillerimizden yana kullanmıştır.

Cumhur ittifakı olarak şehrimizde, kapı kapı, sokak sokak çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda büyük özveri, gayret ve emek gösteren MHP, BBP ve YRP il başkanlarımız ve teşkilatlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Sandığın namusunu korumak için sabahlara kadar görev yapan herkese teşekkür ediyoruz.

Tüm yalan, iftira, karalama ve hayal satmalarına rağmen halkımız bunlara prim vermemiş, yapılan hizmetlerin hakkını vererek Doğruya Doğru demiştir. Hem Türkiye genelinde hem Zonguldak’ta milletvekili çoğunluğunu da bize vermiştir.

Masalar, kuran sırtını PKK ve Fetö'ye dayayan, küresel tefecilere, savaş baronlarına, öz varlıklarımızı peşkeş çeken, kirli pazarlıkların içerisinde olan ittifakın adayının karşısında, vatanından, milletinden, memleketinden yana olan Cumhur İttifakımızın adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan açık ara farkla seçimi önde tamamlamıştır.

28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde çok daha güçlü bir irade ve Cumhur İttifakımızın sarsılmaz bütünlüğü ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hizmetlerine devam edecektir.

2. tur Cumhurbaşkanı seçimin demokrasi şöleni havasında ve centilmence geçmesi konusunda inançlı ve kararlıyız. Biz hazırız.

Mehmed’im sevinin, başlar yüksekte

Ölsekte sevinin, eve dönsekte

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte

Yarın elbet bizim elbet bizimdir.

Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir.”

Editör: TE Bilisim