DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, Zonguldak siyasilerini eleştirdi.

“Bu şehrin memleket için çalışan siyasetçisi yok” diyen Fatih Keleş, “Bu şehrin neresinde varlık gösteriyorlar. Caddesinde yoksun, esnafıyla yan yana değilsin, sokağına inemiyorsun, vatandaştan kaçıyorsun... Ne için vekillik yapıyorsun? Birbirinizi ağırlamak için mi vekil oluyorsunuz! Bu şehrin artık bir iradeye ihtiyacı var. Bu şehrin bu şehre adanmış siyasetçilere ihtiyacı var” dedi.

İşte Fatih Keleş’in açıklaması;

Napolyon komutanlarına sormuş; biz bu savaşı neden kaybettik. Komutanlar yüzlerce sebebi olduğunu söylemiş. Napolyon sebeplerini söylemelerini istemiş ve komutanlar ilk olarak cephanemiz yok demiş. Napolyon da araya girerek tamam daha fazla saymana gerek yok demiş. Kıssadan hisse anlayacağınız Zonguldak'ın da köşede kalmasının, yatırım çekememesinin bir çok sebebi var ama bir tanesi yeterli bu şehrin memleket için çalışan siyasetçisi yok.

Zonguldak Ticaret Odası ve 5 ilçe Ticaret odası başkanı ilin yatırım ve üretim noktasında ki çalışmalarını değerlendirme ve problemlerin çözümü için düzenlediği toplantıya iktidar partisi milletvekilleri katılmıyor. Ne işleri olabilir gerçekten merak ediyoruz. Çevrelerindeki müteahhitlere ayırdıkları zamanları bu şehir için neden ayırmıyorlar.

Bu şehrin neresinde varlık gösteriyorlar. Caddesinde yoksun, esnafıyla yan yana değilsin, sokağına inemiyorsun, vatandaştan kaçıyorsun... Ne için vekillik yapıyorsun? Birbirinizi ağırlamak için mi vekil oluyorsunuz! Bu şehrin artık bir iradeye ihtiyacı var. Bu şehrin bu şehre adanmış siyasetçilere ihtiyacı var. Bir sonraki seçimde aday olurmuyuz diyerek bir yere varılmıyor. Bu şehre ne katabiliriz diyerek yol katedebiliriz.

Sürekli göç veren bir şehir olduk. Gençlerimiz kalmak istemiyor. Yatırım yok, istihdam alanı çok zayıf. Gelin enerjinizi bu şehir için harcayın.

Zonguldak'ın kaybedecek vakti yok artık!

Editör: TE Bilisim