Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan soruları yanıtlamak ve gündemi değerlendirmek amacı ile basın ile bir araya geldi. Alan, geçtiğimiz haftalarda yaşanan sel felaketi sonrası önlemler alındığını çalışmaların devam ettiğini belirterek;

“Ne kadar önlem alırsak alalım yine de Yaradan’ın dediği oluyor. O gün tek tesellimiz bir can kaybının olmamasıydı. Görüyorsunuz hem ülkemizde hem Dünya’da büyük sel felaketleri oluyor. Biz ne kadar önlem alsak da önüne geçemediğimiz şeyler oluyor. Biz her konuda olduğu gibi tedbirimizi aldık. Hazırız. İnşallah öyle bir durum yaşanmaz.

Şimdi beklentilerimiz fazla. Zonguldak’ın kronikleşmiş ve süre gelen sorunları fazla. Tek tek hepsine parmak basmaya çalışıyoruz. Vatandaşımız isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Yılların beklentisini 6 ayda yerine getirme şansımız yok. Ama vatandaşımız rahat olsun. Söz verdiğimiz her şeyi inşallah yerine getireceğiz. Biz acil olanlar taleplerden başlıyoruz.

İnşallah Zonguldak’ımız daha yaşanabilir bir hal alacak. İnanarak söylüyorum 5 sene sonra Zonguldak’ı tanıyamayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim