Zonguldak Vali yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ve beraberindekilerle birlikte Nebioğlu Belediyesine giderek incelemelerde bulundular.

Zonguldak Vali Yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Özel idare Genel Sekreteri Mehmet Kokulu, Özel idare yol ve Ulaşım hizmetleri Müdürü Sertaç Yavuz, Özel idare Ruhsat ve denetim Müdürü Yüksel Turpçu, Alaplı İl Genel Meclis üyesi, Alaplı Ticaret odası Başkanı ve iş adamları ile birlikte Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretinden ardından protokol, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan tarafından yapılan Yenipazar mahallesinde ki Bulvar taş kaplaması, bisiklet yollarını, engelli yolları, 3 hekimlik Aile Sağlık Merkezi olmak üzere bir çok çalışmayı yerindeincelemelerde bulundular.

Konu hakkında açıklama yapan Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan,“Aile Sağlık Merkezimizin mimari yapısını ve çevre düzenlemesini çok beğenen konuklarımız Nebioğlu Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu mesleki ve Teknik Anadolu lisemizi ve lisemizin uygulama bahçesinde bulunan seralarımızdaki öğrencilerimizin çalışmaları inceleyerek okul Müdürümüz Sayın Tekin Verim'i çalışmalarından dolayı tebrik etmişlerdir. Konuklarımıza bu ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Nebioğlu Halkı adına çok teşekkür ediyorum. DIŞARIDAN GELENLERİN ALKIŞ TUTTUĞU İÇİNDE YAŞAYANLARIN GURUR DUYDUĞU BİR KENT OLMA YOLUNDAKİ MÜCADELEMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ. PROJELERİMİZ EKİBİMİZ VE NEBİOĞLU İÇİN ÇARPAN KALBİMİZLE HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ”dedi

Editör: TE Bilisim