Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Valiliği karşısında bulunan İsmetpaşa parkında vatandaşlara rahatsızlık veren gençlerle ilgili sosyal medya hesabından hem çağrı yaptı, hem bilgi verdi.

Vatandaşları huzursuz eden gençlerle ilgili önümüzdeki hafta içinde özel bir çalışma yapacaklarını duyuran Turanlı, “O çocuklar, bu şehrin çocukları! Dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz” diyerek vatandaşlardan hoşgörülü olmalarını, gençlerin topluma kazandırılması gerektiğini söyledi.

Turanlı sosyal medya hesabında şu görüşlere yer verdi;

Zonguldağımız güvenlidir.

İsmetpaşa parkında vatandaşlarımıza rahatsızlık veren bu şehrin çocukları, aynı gün içerisinde tespit edilmiş; konuyla ilgili polisimizi haberdar eden vatandaşlarımız, kendilerini rahatsız eden çocuklarla ilgili herhangi bir şikayette bulunmamışlardır.

Şehir meydanlarında, Gazipaşa caddemizde ve parklarda; Park polisleri görevlendirdik. Adli ve idari suç kabul edilen her konu daha etkin bir şekilde değerlendirilecek, vatandaşlara rahatsızlık veren her türlü tutum ve davranış uygun bir şekilde takip edilecektir.

Cuma akşamı ve cumartesi günü söz konusu bölgede meydana gelen ve tarafları bilinen kişilerle ilgili gerekli işlemler yapılmıştır.
Bu konuyla ilgili olarak önümüzdeki hafta içerisinde özel bir konseptle çalışmaya başlayacak yunus çırağı park polislerimize ilginizi rica ediyorum.

O çocuklar, bu şehrin çocukları!

Dışlamayacağız, Ötekileştirmeyeceğiz.

Bu işlerde bize ait olan görevleri re’sen, tali işleri de bir çeşit sosyal sorumluluk olarak paydaşlarımızla birlikte (Genel ve özel zabıta hep beraber) gereğini yapacağız.
Müsterih olun!

Editör: TE Bilisim