Haber: Selçuk KOÇAKLI

Zonguldak Çınartepe Mahallesinde BEDAŞ’ın yaptığı çalışma sonrasında her yer toz toprak içinde olurken, Belediye Başkanı Muharrem akdemir ve  yetkililerin hale çare bulamaması Mahalle sakinlerini ve Esnafları çileden çıkartmaya devam ediyor. 

Mahalle de bulanan Mahalle sakinleri ve esnaflar toz duman nedeniyle iş yeri ve evlerinin içi  dışı toz duman olduğunu ifade ederken, yetkililerin ise kaç aydır bir türlü bu konuya çare bulamamasına isyan ettiler. 

Ayrıca Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve gerekli olan yetkilileri mahalleye gelerek bu pisliği görmesi gerektiğini ifade eden Mahalle sakinleri ve Esnaflar, “ Toz duman bizleri bitirdiği gibi mallarımızı ve evlerimizi de pislik yuvasına döndürdü.  Artık biri çıkıp bu mahallede gerekli olan çalışmayı yaparak bu toz duman olayından bizleri kurtarmalı. Kaç aydır yapılmasını bekliyoruz ama kimsenin umurunda değil. Madem bu mahalle umursanmıyor, hiç olmazsa itafiye ekiplerini gönderek  bir kere de olsa yollar yıkkanmalı diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

  

Editör: TE Bilisim