AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u kongre öncesi yıpratmaya çalışan ve Ankara’ya şikayet eden isimlerin  önceki gün bir mekanda  bir araya gelmesi, bu fotoğraf karesini sosyal medya hesaplarında paylaşmaları manidar bulundu.

AK Parti’de Merkez İlçe, İl Başkanı ve Yönetim Kademelerinde etkili olmaya çalışan, dışarda kalması nedeniyle partiyi dışardan dizayn etmeye çalışan bazı isimlerin Mübarek Regaip Kandili gecesinde bir araya gelmesi dikkat çekti.

Partide huzur ve güven bunalımına neden olan Ak Parti Merkez İlçe eski Başkanı Metin Karaduman Ak Parti Genel merkezi tarafından yönetimiyle birlikte görevden alınmıştı.

AK Parti Eski İl Başkanı Hamdi Uçar, yıllardır parti dışında kalmasına rağmen AK Parti’yi dışardan dizayn etmeye çalışarak adeta Turuva Atı görevini üstlenmişti.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un etrafını sararak Zeki Tosun’a zarar veren Kızılay Kan Merkezi Müdürü, Ak Parti eski İl Yöneticisi Ömer Selim Alan, kongre öncesi Zeki Tosun’a bayrak açarak siyasi operasyon yapmak istemişti.

AK Parti’nin muhalifleri olarak bilinen isimler arasında yeniden AK Parti’den Kozlu Belediye Başkan Adayı olmak isteyen Ali Bektaş’ın da yer alması ilginç bulundu.

Bilindiği gibi, 2004 Yılında Hamdi Uçar’ın İl Başkanlığı döneminde tüm teşkilatların ve halkın tepkisine rağmen Ali Bektaş’ı Zonguldak Belediye Başkan adayı yapmıştı.  

AK Parti muhaliflerinin Ali Bektaş’ın adaylık açıklamasının ardından bir araya gelerek kulis çalışmalarına başlayacakları tahmin ediliyor.  

Editör: TE Bilisim