Şehit Madenci Yakınlarına Özbakır Sözünü Vermişti.



Başbakan Yıldırım Müjdeyi verdi.



Özbakır Zonguldak'lı şehit madenciler sözünü vermişti, Başbakan Yıldırım Zonguldak Kongresinde müjdeyi Şehit madenci yakınlarına vererek Özbakır’ı onayladı.



 



Başbakan Binali Yıldırım, Soma’da şehit olan madenciler için tanınan hakların aynı şekilde , Zonguldak’ta şehit olan madenci yakınlarına da tanınacağını söyledi.



AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın hassasiyetle üzerinde durduğu şehit madenci yakınlarına tanınan haklarla ilgili çalışması sonuç verdi.



Bilindiği üzere Başkan , Özbakır bu sorunu çözersem ben çözerim şeklinde verdiği roportaja istinaden  bazı gazetecilerin hedefi haline gelmişti.



 



Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığının 6’ncı olağan kongresinde yaptığı konuşmada, Şehit madenci yakınlarına Soma’da şehit olan madenciler için tanınan hakların aynı şekilde Zonguldak’ta şehit olan madenci yakınlarına da tanınacağını söylemesi şehit madenci ailelerinde mutlulukla karşılandı.



 



Özbakır ile görüşen Şehit madenci aileleri yakınları, “Biz maden şehit aileleri derneği olarak başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, çalışma bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu AK  Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Çalık bizleri bu konuda hiçbir zaman yalnız bırakmayan taşın altına elini koyarak her fırsatta bizimle mecliste görüşen ve bu işi inşallah sonbahara kadar çözersem ben çözeceğim sözünü cesaretle veren kendini bu işin olmasına adayan,  Milletvekilimiz Özbakır’a  ve diğer milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim