Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir,ZTSO Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Uludüz, ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ile geleneksel üye ziyaretlerine Kilimli ve Gelik’ te devam ettiler.


Kilimli İlçe Merkezinde uzun yıllar mobilyacılık yaptıktan sonra kuyumcu mağazası açan Nuri Altun’a yeni işyerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ZTSO Başkanı Demir ile ZTSO Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Uludüz, Genel Sekreter Sarıkaya ayrıca ulusal market zincirlerine kendisini kabul ettiren Çaylı Kurabiyenin kurucusu ve sahibi Savaş Çaylı ile Rıza Çaylı’yı da ziyaret ederek başarı öykülerini dinledi.
Gelik Beldesinde ise Bekka Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bektaş ile Gelik Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Resul Cesur’u şirkete ait karo sahasında ziyaret eden ZTSO heyeti Zonguldak’ın dinamiklerinin her türlü şart ve koşulda üretim yapıyor olmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti ve ZTSO üyelerine oda yayınlarından oluşan set hediye ederek çeşitli konuları istişare ettiler.
Ziyaretlerin sonunda bir değerlendirme yapan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir her sektörün kendisine has sorunları olduğunu ifade ederek başladığı açıklamasını şöyle sürdürdü “ Pandemi sürecinin başlamasından sonra piyasaya bir karamsarlık çökmüş, bu karamsarlık hali ile üretim yavaşlamış, başta sanayici olmak üzere üretici bu süreçte bir çekingenlik yaşamıştı. Şimdi gördüğümüz pandemiye karşın kontrollü bir üretim seferberliği var. Reel sektörün isimsiz kahramanlarının ülkenin her yerinde olduğu gibi kentimizde de üretmenin yatırımın ve pazarlamanın hazzını yaşıyor. Biz sorumluluğumuzun, görevimiz ve üyelerimizin beklentisini boşa çıkarmamak için gerekli izolasyonu sağlayarak üye ziyaretlerine hız verdik. Sivil toplum örgütü yöneticiliğinin gerekliliğini yerine getirdik. Ne kadar doğru ve isabetli bir çalışma yaptığımızı ziyaretleri arttırdıkça üretimleri, başarıları, hedeflerini dinledikçe anlıyoruz. Nuri Altun, Savaş Çaylı, Hüseyin Bektaş, Resul Cesur bu kentin birer değeridir. Başarıları hedefleri, istihdamları kazanımları kendilerine ait gibi görünse de en önemli paydaşı Zonguldak’tır. Kentimiz ve ülkemiz ekonomisine katkılarından dolayı kutluyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilisim