İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, banka promosyonu görüşmelerinin sonuçlanmasının ardından promosyon görüşmelerine katılarak teklif veren, kamu ve özel banka şubelerinin yetkili temsilcilerine teşekkür etti.

Tosun, 4 yıllığına 48 ay için promosyon görüşmelerinin 6240 TL ile sonuçlanmasının çalışanları için memnuniyet verici olduğunu belirterek; “Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Merkez İlçe, Kilimli, Kozlu ilçeleri ile birlikte toplam 3204 personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerini gerçekleştiren banka ile imzalanan protokolün süresi 14.05.2021 tarihinde sona ereceğinden yeni dönem için promosyon miktarının belirlenmesi amacı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce oluşturulan komisyon marifeti ile ihaleye çıkılmış, merkez ilçede şubesi bulunun tüm özel ve kamu  bankalarına  şartname iletilerek ihaleye davet edilmiştir. İhale tarih ve saatine kadar 8 özel ve kamu bankası teklif ulaştırmıştır, en yüksek teklifi veren 5 banka temsilcisinin katılımı ile ihale süreci devam ettirilmiş ve 4 yıl 48 aylığına en yüksek teklifi veren Türkiye Halk Bankası A.Ş. 6.240.000 TL ile promosyon anlaşması için Müdürlüğümüzle protokol imzalamaya hak kazanmıştır.

Müdürlüğümüz çalışanlarının maaş ödemelerini yapacak banka promosyon anlaşması için ihale sürecine katılan kamu ve özel tüm banka şubelerinin yetkili temsilcilerine, süreci yöneten komisyon üyelerimize, yetkili sendika Eğitim Birsen temsilciliğine teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim