Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan “2020 yılında Zonguldak şantiye alanına dönecek demiştik ki bu bir başlangıç oldu." dedi.

Başkan Ömer Selim Alan,  “Malumunuz sahil kıyı düzenlemesi ihalesi 9 Mart'ta gerçekleştirmişti. TOKİ tarafından yer teslimi firmaya yapıldı ve geçen hafta da biliyorsunuz bu alanda yıllardır ticaretini yapan 13 tane esnaf arkadaşımızı çağırdık ve tebligatları kendini yapıldı. Bugün de güzel havada sahildeki uygulamalar ne alemde bakalım istedik. Esnaflarımızın çoğunun boşalttığını görüyoruz onlara da teşekkür ediyoruz göstermiş oldukları bu yardımseverlikte ve duyarlılıktan dolayı. Onlar da bizim kadar istiyorlar projesinin bir an önce bitmesini ve yeni şekliyle Zonguldak halkının hizmetine girmesini o yüzden sağ olsunlar elinden geldiği kadar destek diyorlar ve katkı sağlıyorlar. Dediğin gibi Liman arkasında kendi aramızda ufak bir istişare yapıyoruz. İnşallah dediğim gibi 2020 yılında şantiye alanına dönecek demiştik ki bu bir başlangıç oldu.”

Bir gazetecinin mevcut 13 işletmeye yeni sahil projesinden ihalesiz yer verecek misiniz?” sorusu üzerine Alan, “Öyle bir şeyin olma şansı yok. İhalesiz girilme lüksü olmadığını kendileri de çok iyi biliyorlar” dedi.

Editör: TE Bilisim