Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi için bugün Ankara’ya gitmesi nedeniyle Zonguldak Belediye Meclis üyesi olan Sinan Toprak başkan vekili oldu. Başkan Alan’ın 3 gün Ankara’da kalacağını belirten Başkan vekili Toprak, başkanın Perşembe günü Zonguldak’ta olacağını belirtti. 

Zonguldak ve projeler hakkında açıklamalar yapan Toprak, ‘’ Başkan Ankara’da. Başkanın Ankara’da olması Zonguldak için önemli. Zonguldak’ta yapılması gereken ne varsa uğraşıyor ve çalışıyor. Başkan Ankara’da olması nedeniyle bizlerde Zonguldak’taki günlük işleri takip ediyoruz. Başkanın verdiği direktiflerle yapılması geren işleri ve gitmemiz gereken işleri yapıyoruz’ ‘dedi.

Projelerle alakalı Ankara’da

Toprak, Başkan Zonguldak’a yapılacak olan projelerimiz ile alakalı devamlı Ankara’ya gidip geliyor. Her gittiğinde de Zonguldak için bir şey koparıp geliyor. Başkanımız verdiği sözleri yerine getirmek için mücadele veriyor’’dedi.  

Sahil Projesi ihalesi bugün

Toprak, Başkan Bugünde Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi için bugün Ankara’ya gitti. Proje ile ilgili mücadele veriyor, kentimize bir şeyler kazandırmak için. Şimdiden bu projelerimiz Zonguldak’a hayırlı uğurlu olsun. 30 ile 45 gün sonra da kazma kürekle çalışmalara başlayacağız’ ‘dedi. 

Editör: TE Bilisim