Zonguldak Valiliği tarafından hayata geçirilecek Zonguldak Limanı Sahil Projesi’nin çalışmaları yaklaşık 10 günden buyana durdu.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar döneminde sahillerin işgallerden çıkarılıp halkın hizmetine sunulması için başlatılan ve Zonguldak Valiliği tarafından sürdürülen Liman Sahil Projesi’nde hızlı başlayan çalışmalar yaklaşık on günden buyana durdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihale edilen Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin bir defa değiştiği, çalışmaların statik hesaplamalarda yapılan hatalar nedeniyle durduğu iddia ediliyor.

Projenin sürekli değişmesi nedeniyle bir çok hatanın meydana geldiğini belirten konunun uzmanları statik hesaplamalarda meydana gelen hatalar nedeniyle projenin de maliyet hesaplarının değişeceğini belirtiyor.

Vali Ahmet Çınar tarafından işgallerden temizlenen, TOKİ tarafından yapılan Sahil ihalesini sahiplenen Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan kamuoyunu ışıklandırması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim