Mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluşan AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin: “İş yapmasını bilmeyene 10 bin lira ver pazardan boş döner. İş yapmasını bilene 10 lira ver pazardan eli kolu dolu gelir. Ben hesap uzmanıyım. Bütçe yönetmesini de iyi bilirim, ekip çalışmasını da.”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin Öğretmenevinde mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu.

Sabah saat 10’da gerçekleşen sohbet toplantısına AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Başol, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve mahalle muhtarları katıldı.

Oldukça sıcak ve samimi havada geçen sohbet toplantısında Şahin ve Çakır muhtarların sorunlarını dinlediler.

Zaman zaman espirili sohbetlerin yapıldığı buluşmada Dernek Başkanı Şükrü Kılıç, Belediye Başkanı Erol Şahin’e başarı dileğinde bulundu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da yaptığı konuşmasında, Şahin’in siyasi, ekonomik ve yöneticilik anlamındaki tecrübelerinin tartışılmaz derecede olduğunu, kendisinin teşkilatın içinden geldiğini ve belediye ile teşkilatın inanılmaz derecede uyumlu çalışacağını vurguladı.

Belediye yönetimi ile teşkilatın uyumlu çalışması ile Ereğli’de üstesinden gelinmeyecek hiçbir sorunun olamayacağına dikkat çeken Fatih Çakır, toplumun   beklentisinin de teşkilat ile belediyenin uyumlu olması doğrultusunda olduğunu söyledi.

Fatih Çakır, 31 Mart’tan sonra Ereğli’de kısa sürede gözle görünür bir değişim gerçekleşeceğine işaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli’ye geldiğinde kendisinin Ereğli Milletvekili olarak ilan etmesini avantajını en iyi şekilde kullanacaklarını ve Erdoğan’ın gözünün kulağının Ereğli’de olduğunu söyledi.

Çakır şöyle dedi: “Cumhurbaşkanımız Ereğli Belediye Başkanı Adaylığı dosyasnı bizzat kendisi inceledi ve kendisi karar verdi. Tıpkı büyükşehirler gibi Ereğli’nin kararını hiç kimseye bırakmadı.”

KAVGAYI SEVMİYORUM

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’de yaptığı konuşmasında, kendisinin kavgayı ve didişmeyi asla sevmediğini belirterek, “Kavga ile elde edilen başarı insanı mutlu etmez. Ancak, barış ve diyalog ile elde edilen başarının ise mutluluğuna doyum olmaz” dedi.

BEN HESAP UZMANIYIM

Erol Şahin, Yeminli Mali Müşavir olması nedeniyle kendisinin hesap uzmanı olduğunu hatırlatarak, parayı da insanı da yönetmesini iyi bildiğini belirtti ve şöyle dedi: “Kim ki ben her şeyi biliyorum derse bilin ki o hiçbir şey bilmiyordur. Bu nedenle bu kenti muhtarlarla, sivil toplum kuruluşları ile, halkla ve gençlerle birlikte yöneteceğiz. Yapacağımız tüm projeleri önce size, topluma soracağız. Kararını birlikte vereceğiz…

Ben 52 yaşındayım ve Helen eğitim alıyorum. Yüksek lisans yapıyorum. Bundan sonra da doktora yapmayı hedefliyorum.  Bilginin, eğitimin sonu yoktur.”

İŞİ BİLMEK !

AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin şöyle konuştu:

“İş yapmasını bilmeyene 10 bin lira ver pazardan boş döner. İş yapmasını bilene 10 lira ver pazardan eli kolu dolu gelir. Ben hesap uzmanıyım. Bütçe yönetmesini de iyi bilirim, ekip çalışmasını da.”

Editör: TE Bilisim