Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, “Ereğli’ye heyecan getireceğiz. Belli dönemlerde yapacağımız organizasyonlar ile komşu il ve ilçelerden akın akın insanlar Ereğli’ye alışveriş yapmaya gelecekler” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin esnaf gezilerini sürdürüyor. Erdemir Caddesinde yarım kalan çalışmalarını tamamlamak üzere sabah saatlerinde esnaf ziyaretine başlayan Erol Şahin’i esnafın büyük bir ilgi gösterdiği gözlemlendi. Kdz. Ereğli ekonomisini canlandıracak projelerinin olduğunu belirten Erol Şahin, TSO. Esnaf Kefalet ve diğer meslek örgütleri ile ortaklaşa yapacakları organizasyonlar ile ticarete heyecan getireceklerini söyledi.

Ortak alınacak kararlar doğrultusunda ayda bir veya belirli zamanlarda “Ereğli Alışveriş Günleri” adı altında etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Erol Şahin, bu etkinlikler sırasında sokaklara heyecan getirecek sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağını, ve bu kampanyanın komşu il ve ilçelerde de duyurusunu yaparak buralardan insanların Ereğli’ye alışverişe gelmelerini sağlayacaklarını söyledi.

“Şahin şöyle dedi: “Şimdi bakıyoruz her esnaf yüzde 50’leri aşan indirim kampanyaları yapıyor. Bunu organize bir şekilde yapmayı hedefliyoruz. Mesela her ay 3-5 gün indirim kampanyası yapsak, bu kampanya sürecinde sokaklarda da kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlesek. Ve bu kampanyayı da Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın gibi komşu il ve ilçelerimizde de duruysak…

İşte bu faaliyetler ile Ereğli’ye insanların alışveriş yapmaya gelmelerini sağlayacağız. Dolayısı ile Ereğli’ye dışarıdan para akışı sağlamış olacağız.

Komşu İllerden esnafı buraya ürün satmaya değil de, insanların alışveriş yapmaya gelmesini sağlayarak ilçe ekonomisine katkıda bulunacağız…”

AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin’in bu projesine esnaflarda büyük destek verdi.

Erol Şahin’in esnaf ziyaretine İlçe Başkanı Fatih çakır, Kadın ve Gençlik Kolları, Ana Kademe Yönetimi ile partililer ve Belediye Başkanı aday adayları da katıldılar.

Editör: TE Bilisim