CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, İl Başkanı Hakkı Güney ve partililer Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’yi ziyaret ederek seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.Gerek Deniz Yavuzyılmaz gerekse başkan adayı Şenol Şanal 31 Mart akşamı Zonguldak Belediyesi’ni yeniden CHP’nin alacağı iddiasında bulundu.

YAVUZYILMAZ SEÇİMİ KAZANACAĞIZ!

Ziyarette ilk konuşmayı yapan CHP milletvekili Deniz Yavuzyılmaz;

“Seçim çalışmalarına start verdik çeşitli projelerle yaptığımız çalışmalarla aylar önce biz 24 Haziran seçimlerinden önce CHP milletvekilleri olarak sahada 8 ilçenin her birinde çeşitli projelere başlamıştık. Araştırmalarımıza ve çalışmalarımıza zaten devam ediyorduk. Şimdi belediye başkanı adayımızla birlikte bu çalışmalara daha da fazla hız vereceğiz. Zonguldak’ın sorunlarını tespit etmekte geçmişten gelen özellikle coğrafi konumundan şehir bölge planlamasının yıllardan beri 50-60 yıldır hatta daha uzun yıldır yapılmamasından kaynaklanan sorunlarıyla birlikte bu yükü de alarak,çalışarak, tanımlayarak bunun çözümünü nasıl oluşturabileceğimizle ilgili uzun yıllardan gelen tecrübeleriyle birlikte belediye başkan adayımız sayın Şenol Şanal’la birlikte hem Zonguldak’ta hem Ankara’da bir seri, bir dizi toplantılar gerçekleştirerek yapılacak olan çalışmaların belediye noktasındaki faaliyetleri, bütçe hesapları, ayakları yere basan gerçekçi planlarıyla birlikte çalışmalarını yaptık. Önümüzdeki günlerde Şenol başkanımız projeleri açıklayacak hep birlikte gönül gönüle omuz omuza 7 gün 24 saat çalışarak bu mücadeleyi vereceğiz ve 31 Mart akşamı Zonguldak belediyesine kazanacağız.”

Şenol Şanal açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Biz kaybetmek değil kazanmak ve bu şehirde iyi hizmetler yaparak tüm hemşerilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. İyi hizmetlerimiz sonrasında da halkımızın sizden Allah razı olsun dualarımızı alacağımızdan da hiç endişem yok.İnsan odaklı bir yönetim, insanları mutlu etmek, onların ihtiyaçlarını çok kısa sürede çözmek, adil ve eşit ve kaliteli hizmetlerden faydalanması yönünden bir gayret göstereceğiz. Bizim yönetimimizde inşallah kaliteli hizmetler ucuz maliyetlerle insanların tüketimine sunulacak. Mücadelemiz sokakları temiz hiç sorun kalmayan, çöp ve genel belediyecilik hizmetleri yapılan bir şehir hayal ediyoruz. İnşallah siyasi anlamdaki örgütlerimizin desteğiyle,vekillerimizin katkısı, partimizin genel ilke ve prensipleri doğrultusunda çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Herkesin yüzünü güldüreceğimize onları mutlu etmek için özel ve güzel projeler hazırlayacağımıza söz veriyorum. “Mart’ın sonu bahar, güzel günler olacak. Güzel günler göreceğiz Zonguldak” diyorum.

BU ŞEHİRE MÜHENDİS GEREK!

Bilboard alanlarında hazırladığımız afişlerde birkaç slogan bizim hem şehire hem de hizmet anlamındaki bakışımızı ortaya koyuyor. Bir tanesinde vekiliminde beyan ettiği şekilde “Bu şehire bir mühendis gerek” dedik. Bir mühendis olarak bu şehrin ihtiyaçlarını tespit edip çok kısa sürede çözmek üzere güzel projeler hazırlayıp halkımızın yüzünü güldüreceğiz.

Diğer yandan insanların istek ve taleplerine uygun cevap verebilmek ve onları mutlu etmek adına “Sen İste Zonguldak birlikte yapalım” dedik. Halkımızın ihtiyaç ve taleplerinin önceliğini vurgulamak istedik.

Bir diğer sloganda da iyi hizmetler yapacağız insanları mutlu edeceğiz onların yüzlerini güldüreceğimiz için biz eserlere talibiz dedik. Evet biz eserlere talibiz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın Ey O! prensibinden hareketle insanları mutlu edeceğiz. Bu şehirde yaşayan insanların ölüsüne de dirisine de kaliteli hizmetler sunacağız. Mahçup olmayacağız, asla boynumuz bükülmeyecek. Zonguldaklı hemşerilerime sevgilerimi,saygılarımı hürmetlerimi iletiyorum.

5 YILDAN BERİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİYİM…

3 yıldan biraz daha fazla olarak belediye başkan yardımcılığı yaptım. Ben bu kurumun personelini,daire müdürlüklerini, çalışan insanların damarlarında akan kanını, şebekede giden suyunu,mali bütçesini, içindeki imkan ve kabiliyetlerini, araç parkını, yeşil alanını her şeyini öğrendiğimi biliyorum. İyi şeyler yapmak istiyorum. İnancımızın temeli olan kutsal kitabımızda diyor ki “ Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? ” ben bu bilgi ve birikimimi hayata geçirmek insanlara dokunmak onları mutlu etmek istiyorum. Bu beyan üzerine halkımızın bilenle bilmeyeni de ayırt edeceğini de biliyorum, buna inanıyorum. Diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Onlarda bilgileri tecrübeleri doğrultusunda hizmet etmek isteyeceklerdir ama ben çok iddialıyım!

Bu şehirde yaşayan herkesin yüzünü güldüreceğiz. Söz veriyorum, halkımızın bize güvenmesini istiyoruz.

LAVUAR ALANI VE DERE SORUNU

Dereler özel bir konu DSE’nin etkisinde olan bir husur ancak derelerle ilgili bölge müdürleriyle özel sözleşmeler, özel anlaşmalar bu konuda çok etkin faaliyetlerde bulunacağım. Halkımız bundan hiç endişe etmesin. Lavuar alanı da mülkiyet olarak ordan etkin olamadı ancak bu alanın halkın sunumuna kullanılmasıyla ilgili projeler var. Şunun sözünü veriyorum. Bu alanda hayatın kolaylaştırılması Zonguldak halkına hizmet açısından nereye gitmek gerekirse, hangi kapıyı çalmak gerekirse dosyalarım elimde cevap almadan dönmeyeceğim. Bu alanın Zonguldak’a kazandırılmasıyla ilgili her türlü gayreti göstereceğiz. Kamu yöneticileriyle beraber bu alanın takipçisi olacağız. Bizim olmayan yetkimiz olmayan bir alanla ilgili çok doğru bir beyan olmaz. Ancak hayalim o’dur ki Milli Emlak Müdürüyle beraber bağlı diğer kamu kurumlarıyla sözleşmenin alanın devrini alırız halkın kullanımına sunmak içinde çok güzel bir çalışma başlatırız. Nasip olursa bunu da başaracağımızı söylüyorum.”

Editör: TE Bilisim