Sanki E-5 karayolu..Çaycuma’da 4'lü ikaz lambalarını yakarak duran, araç sahipleri trafik polisini dikkate bile almaz hale gelmesi vatandaşları çileden çıkardı.

Çaycuma’da bu durum kentte düzenli trafik akışını engellerken, Özellikle Nihat Kantarcı caddesinde çok sık yaşanan trafik sorununa çözüm getirmesi gereken trafik polisinin hoparlörden ikaz etmekle kalması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Çaycumalı vatandaşlar tarafından Watsapp hattımıza gelen ihbar şöyle; “Eski model Şahin adı verilen araç sürücüleri kural tanımadığı gibi 30 km hız limitini iki kat aşıyor. Bu araçlarda yasak olmasına rağmen "çakar lambalar" ile halen cirit atan sürücülere karşı önlem alınmaması trafik polisinin ne işe yaradığını akla getiriyor. Cadde üzerinde, Pizza kuryecileri yapan motosiklet sürücüleri ise trafikte ayrı bir sorun. Kask takmayan sayısız sürücüler bulunuyor. Trafik magandaları cadde üzerinde fırıl fırıl. 700 metre uzunluğundaki cadde sanki E-5 karayolu gibi kullanıyor” ifadelerine yer verirdiler.

Editör: TE Bilisim