1,5 Yıldır ayrı yaşadığı eşi S.A.’nın kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek “Ölmek istemiyorum” diyen 36 yaşındaki Filiz Adalı, dün akşam eşi tarafından sopayla darp edildi.

19 Yıldır evli olduğu ve 1,5 yıldır ayrı yaşadığı eşi S.A. hakkında şiddet gördüğü iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe veren ve gazetecilere “ölmek istemiyorum” röportajı veren Filiz Adalı, ayrı yaşadığı eşine sadece 6 ay uzaklaştırma kararı alabildi.

Para karşılığı Emniyet Müdürü’nü yazdı…

Ereğli TSO Başkanı Ahmet Likoğlu’ndan para alarak İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar’a saldıran tetikçilikle ünlü Ali Rıza Tığ, Çelik-2 Operasyonunda çeteye yardım ve yataklık etmekten halen yargılanırken, tapelerin usulsüz dinlenmesi nedeniyle suçsuz olduğunu iddia etmeye devam ediyor.

Şantaj yapana var, şiddet gören kadına yok!

Para karşılığı tetikçilik yapmaktan yargılanan, halen şantaj davası süren ve Zonguldak’ta ahlaksız, iğrenç yazı yorumlarıyla insanların yatak odalarına giren, eline HTS Kayıtları, MOBSE görüntüleri ve WhatsApp yazışmaları verilen ünlü Ali Rıza Tığ’a Devlet Koruması verilirken, eşinden şiddet gören ve “Ölmek istemiyorum” diyen bir kadına verilmemesi tepkilere neden oldu.

İnsanlara attığı iftira ve yaptığı şantajlar nedeniyle Gazipaşa caddesinde yürümekten aciz olan Ali Rıza Tığ’a Devlet yetkililerinin neden koruma verdiğini ve kocasından şiddet gördüğünü kamuoyuna açıklamasına rağmen sopayla darp edilen bir kadının neden korunmadığı sorusu yanıt arıyor…

NOT: Zonguldak'ın "Gülen"  Valisi Mustafa Tutulmaz'ın keyfi kaçmasın diye fotoğrafta yer vermedik.

Editör: TE Bilisim