Zonguldak Belediyesinde bugün yapılan oylama sonrasında meclis katipliğine Uğur Sarıkan ve Saime Eryiğit seçilirken, Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Murat Uzun, 2. Başkan vekili ise Samet Ayvaz seçildi.
Encümen üyeliğine ise; Şendoğan Karataş, Sinan Toprak ve Hüseyin Kahveci seçildi.

Öte yandan bir süredir Belediye Meclisinde tartışmalara neden olan komisyon raporu da bugün yapılacak olan toplantıda görüşülmeye başlandı.

İşte o Madde;

Meclis Üyeleri Atınç Kayınova, Hasan Şenol, Özberk Papila, Ozan Demirtaş, Sertan Bacak, Hürmet Kartal, Hüsnü Meydan, Deniz Dilaver, Okan Onur, Osman Bekaroğlu, Kenan Ekiz ve Turgut Aydın tarafından Belediye Meclis Başkanlığına verilen 01.03.2021 tarihli; Covid-19 önlemleri kapsamında faaliyetleri durdurulan veya faaliyette bulunamayan işletmeler ile faaliyetlerinde önemli azalışlar meydana gelen işletmeler yönünden; 2020 ve 2021 yıllarına ait katı atık ücretlerinin alınmaması, oluşan tahakkuklarının iptal edilmesi; bu tarihler arasında ödenmiş olan katı atık bedeli ödemelerinin 2022 yılından mahsuplaşılması; bu tarihler arasında faaliyetleri devam eden işletmelerde ise katı atık tarife ücretlerinden doğacak borçlarının 01 Ock 2022’ye kadar ertelenmesi ve erteleme sonunda gecikme zammı uygulanmadan tahsil edilmesi hakkındaki önerge ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

Editör: TE Bilisim