AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un istifasının ardından AK Parti Genel merkezi Zonguldak’ta adeta Başkan selim Alan’a tokat attı.

Göreve başladığı ilk günden itibaren kendisine seçimi kazandıran tüm isimlere  siyasi kumpaslar kurarak Ankara’ya şikayet eden Selim Alan, Zek Tosun’a baskı kurarak birim başkanlığından aldırdığı Muammer Avcı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İl Başkanı yapılması karşısında şok yaşarken, yine görevden aldırdığı Mustafa Çağlayan’a verilen önemli görev ile ikinci şoku yaşadı.

Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan’ın Zonguldak’ta AK Parti teşkilatını kaosa sürüklediğini, böl, parçala yönet taktiği ile tabanı küstürdüğünü bilen AK Parti Genel Merkezi Selim Alan’a rağmen İl Başkanı atadı.

Nihayi kararı veren Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Selim Alan’ın siyasi kumpaslar ve etrikalar sonucu istifaya zorladığı AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Çağlayan’a tüm teşkilatları bağladı.

Bu gün İl başkanlığı için Ankara’ya çağrılan 4 isim arasında yer alan Mustafa Çağlayan’a Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak’ı toparlaması için Zonguldak’taki tüm teşkilatları bağlarken, , "Belki de Türkiye'de ilk kez bir ilin teşkilatlanmasını bir kişiye teslim ediyoruz. Zonguldak'ın tüm teşkilatları Mustafa Çağlayan'ın sorumluluğunda" dedi.

Editör: TE Bilisim