Belediye Başkanı seçildikten sonra seçim döneminde birlikte çalıştığı Erkan Ören’e tam yetki vererek belediyeye işe alan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Erkan Ören’in bir memuru darp etmesinin ardından torpil yaparak Orman İşletme Müdürlüğü’nde işe başlatmıştı.

Başkan Selim Alan yine aynı dönemde işe aldığı Onur Kont ve Ahmet Karadeniz’i de yakın zamanda görevlerinden el çektirerek kızağa çektiği iddia edildi.

Üç yıldır Selim Alan’ın hem şoförlüğünü hem de yakın korumalığını yapan Onur Kont’u iki ay önce görevden alarak Terminal Müdürlüğü’ne kızağa çekerken, yaklaşık 10 gün öncede şoförü Ahmet Karadeniz’i görevden aldığı, Karadeniz’in ise izne çıktığı öğrenildi.

Haftanın iki günü Ankara’ya giden, Zonguldak’ta bulunduğu zamanlarda ise Kozlu sahilinde Belediye Başkanı Ali Bektaş ile taş okey oynayan Selim Alan’ın en yakınında olan isimlerle yaşadığı sorunlar merak edilirken, şoförü Ahmet Karadeniz için Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik’e “Bir daha buraya uğramasın” diyerek bağırdığı ileri sürüldü.

Editör: TE Bilisim