Varoşlar değil, kentin merkezi!

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik, Ankara Köprü başı pazaryerinin mezbele halini eliştirirken, AK Partili Belediye Başkanı Ö. Selim Alan'ın da siyasetin adını ticaret ile değiştirenlerin kervanına katıldığını söyledi.

AK Parti iktidarının kente dokunmadığını dile getiren Başkan Özçelik, "Göreve geldiği günden bu güne kadar hizmetin ve siyasetin adını değiştirip ticaret koyanların kervanına çoktan katılmış olan sayın Selim Alana burdan sesleniyorum" dedi.

Özçelik yaptığı açıklamada, "Hiç bir şehirde böyle bir pazar yeri yoktur kırılmış camların olduğu bu pazar yeri kış aylarında nasıl hizmet verecektir. Magdurluğun BAŞKENTİ haline getirilen bu şehirde hepimiz suçluyuz . Artık bu şehir üzerinden cebini dolduran yıllardır bu şehre hizmet etmeyen yetkililere Gelecek Parti İlçe yönetim kurulu olarak bizler dur diyorsak herkesten bu desteği istiyoruz. Gelin kaybedilen ne varsa hepsini tekrar geri kazanalım 5 yıl gibi uzun bir aradan sonra ilimizde değişen hiç bir şeyin olmadığını görmek beni artık siyasete dönmemin zamanı geldiğinin göstergesi olmuştur. Hizmet için varız diye her seçimlerde ayağımiza kadar gelen adayların hiç birini şu an gören yada duyan yok .Kaç gündür esnaf arkadaşlarımızı ziyaret etmekteyiz Pandeminden dolayı biz bize yeteriz kampanyasında milletinden para isteyen devlet topladığı paraları nereye koydu .Biz bize yeterizde Zonguldak dilindeki Iktidar Partisinin Belediye Başkanı bir türlü halkına yetmiyor .Göreve geldiği günden bu güne kadar hizmetin ve siyasetin adını değiştirip ticaret koyanların kervanına çoktan katılmış olan sayın Selim Alana burdan sesleniyorum biz yaptığınız herşeyin takipçisiyiz cokta ciddiydi   Verdiğiniz sözün arkasında durun çalışın yoksa bu halk sizi getirdiği gibi yollamasinida bilir" dedi.

Editör: TE Bilisim