Zonguldak’ın bir çok nokta ve mahallesinde ‘fi’ tarihi zamanında yapılmış ancak yılların yorgunluğuna yenilmiş beton korkulukların parçalanmasına Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan isyan etti.

Vicdanlara seslenen Başkan Alan, “Zonguldak bunu hak etmiyor!

Şehrimizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürürken, bazı kendini bilmez kişiler tarafından kamu malına zarar vermek suretiyle güzelliklerimizi yok etmeye çalışmalarına, her bir işçimizin alın terinin ve emeğine saygısızlık etmelerine artık sessiz kalamadık.

Hepimizin ortak kullanım alanları olan sosyal alanlarımız kamu malıdır, bu anlamda zarar verenler ne yazık ki kendi mallarına da zarar vermektedirler.

Bizler, Zonguldak’ımızı layık olduğu hizmetlere ulaştırmak için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın, bu tür olaylara şahit olduklarında Emniyet güçlerimize, Belediyemiz Beyaz Masa birimine, 444 06 67 numaralı çağrı merkezimize veya 0552 897 67 67 numaralı Whatsapp ihbar hattımıza bildirmelerini rica ediyoruz.

Milli servete zarar vermenin ne anlama geldiğini, bu şuursuzluğu yapanların hangi mantık ve akıl ile tahribatı gerçekleştirdiklerini ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz”

Editör: TE Bilisim