AK Parti Merkez İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu, kentte zıtlaşmalara neden olan Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın polemik konusu yaparak teşkilatı yıpratma oyununu çıkardığı yayın organı ile elinden aldı.

Seçildiği günden buyana gerek teşkilat mensuplarını gerekse de basın kuruluşlarını tahakküm altına almaya çalışan, tahakküm altına alamadığı teşkilat mensubunu yıpratan, emri altına girmeyen gazetecilere koltuğunun verdiği güç ile saldıran Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, bir çok teşkilat mensubunun istemediği gazete ve gazetecilerle görüşmesini polemik konusu haline getirdi.

Bir çok yerel basın sahibine “Mustafa Çağlayan’ı yaz, Zeki Tosun’un aleyhine yaz” teklifinde bulunan, ancak bu teklifi kabul etmediği için ‘muhalif’ yaftasını yapıştırdığı gazetecilerle teşkilat mensuplarının da görüşmemesini isteyen Başkan Alan’ın bu tavrı karşısında AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’da kendi yayın organını çıkartarak Başkan Alan’ın elindeki en önemli kozu almış oldu.

Haftalık olağan teşkilat toplantısını bu akşam gerçekleştiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri birim başkanlarının raporlarının sunumunun ardından ‘AK Parti Zonguldak Kasım 2020-Haziran 2021 Dergisi’nin tanıtımını yaptılar.

Editör: TE Bilisim