TBMM’de Zonguldak ve Bartın Milletvekillerini ziyaret eden Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, bu gün de ziyaretlerini sürdürdü.

BAKAN YARDIMCISI ŞEREF KALAYCI’YA ZİYARET

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Sekreter Ertan Kaya ile GMİS MTA Şube Başkanı Tarkan Bor; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı’yı ziyaret etti.

GMİS Genel Başkanı Yeşil, Genel Sekreter Kaya ve Şube Başkanı Bor; Bakan Yardımcısı Kalaycı’ya Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Maden Tetkik Arama Kurumu’nun (MTA) ve TTK ile MTA çalışanlarının durumu ve sorunları hakkında bilgi aktarırken işçi açıklarının giderilmesi konusundaki önerilerini anlattılar.

DANIŞTAY BAŞKANI ZEKİ YİĞİT’E ZİYARET

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir; Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette TTK ve MTA kurumları ile çalışanların durumu ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. GMİS Heyeti, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’i Zonguldak’a, Genel Maden İşçileri Sendikası’na ve maden ocağını gezmeye davet ettiler. Yiğit de ziyaretten memnuniyetini ifade ederek en kısa sürede davete icabet etmeyi arzu ettiğini belirtti.

TETKİK HAKİMİ ALİ COŞKUN’A ZİYARET

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir; Zonguldaklı olan Adalet Bakanlığı Tetkik Hakimi Ali Coşkun’a nezaket ziyaretinde bulundu.

TTK ve MTA kurumları ile çalışanların durumu ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette GMİS Heyeti, Coşkun’u Zonguldak’a, GMİS’e ve maden ocağını ziyaret etmeye davet etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Coşkun, mümkün olan sürede Zonguldak’ı, GMİS’i ve maden ocağını ziyaret etmek istediğini söyledi.

YARGITAY ÜYESİ HAKİM KEMAL GÜNGÖR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir; Zonguldaklı olan Yargıtay Üyesi Hakim Kemal Güngör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni görevinde başarılar dileyen, TTK ve MTA kurumlarının ve çalışanlarının sorunları hakkında bilgi veren GMİS Heyeti, Hakim Kemal Güngör’ü Zonguldak, GMİS ve maden ocağında ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Hakim Kemal Güngör, GMİS Heyeti’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ve davetlerine icabet etmeyi arzu ettiğini belirtti.

ENERJİ BAKANLIĞI DANIŞMANI ZAFER BENLİ’Yİ ZİYARET

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Danışmanı Zafer Benli’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette TTK ve MTA kurumları ile çalışanların durumu ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör: TE Bilisim