MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan akşam üstü Kapuz, Tepebaşı ve İnağzı hattında çalışan dolmuş şoförleri ile bir araya geldi. Şoförler Ayan'a tam destek vererek; "Seni milletvekili yapacağız, Ankara'ya göndereceğiz" dediler.

27.dönem Zonguldak MHP Milletvekili adayı Hamdi Ayan beraberinde İl Başkanı Metin Soydaş, İl yönetim kurulu üyesi Aydın Yılmaz ile birlikte Tepebaşı Mahallesinde Kapuz, İnağzı ve Tepebaşı hattında çalışan dolmuş şoförleri ile bir araya geldi.

Milletvekili adayı Hamdi Ayan'a adeta sevgi seli yapan şoförler Ayan'ı Ankara'ya göndermek için karar kıldı. Çok sayıda dolmuş şoförleri ile biraraya gelen MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, Zonguldak'ın kurtuluş reçetesinin MHP olduğuna dikkat çekti ve şoförlerin kendisine söylediği; "Seni milletvekili yapacağız ve Ankara'ya göndereceğiz" dediler.

Ayan bu ilgi ve alaka ile dolmuş şoförlerine teşekkür ederek, Ankara'da Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ve hizmet anlamında Zonguldak  için canla ve başla çalışacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim