Sebze Hali’nde Karadağ’ın kardeşi Aslan Karadağ’la bu sabah saatlerinde tartışan elmas TV sahibi Akın Kavi silahlı saldırıya uğradı.

Bir süredir Zonguldak’ta iş insanlarının tefeci kıskacında olduğuna yönelik önemli haberlere yer veren Elmas TV’nin sahibi Akın Kavi’nin Aslan Karadağ’a tefecilik yaptığını söylemesi ile silahlı saldırıya uğradığını iddia etmesi üzerine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

Basın yazıyor, siyaset konuşuyor ama…

Zonguldak’ta yıllardır ellerini kollarını sallayarak tefecilik yapanlar adeta şehrin kanını emerken, pandemi ile birlikte yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle iş insanları tefecilerin eline düştü.

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş’in de bir televizyon programında yüksek sesle dile getirdiği tefeciler arasında sadece galericilerin değil, FETÖ’cü tefecilerin de ortaya çıktığı söylemesine rağmen yetkililer seyirci kalmakla yetinmişti.

Seyirci mi kalacaklar?

Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsleri İşletmecisi SED Otomotiv Sahibi Sıtkı Velioğlu’nun borçları nedeniyle evinde intihar etmesiyle birlikte tekrar gündeme gelen tefecilerin bu kez silahlı saldırıda bulunması korkunç gerçekleri ortaya çıkarırken, Devleti yönetenlerin silahlı saldırıya uğrayan Elmas TV sahibi Akın Kavi’yi nasıl koruyacakları sorusunu gündeme getirdi.

Editör: TE Bilisim