Zonguldak stadında yaşanan krizi çözen Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın ardından Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı stad etrafında güvenli koridoru oluşturarak maçın güvenlik içerisinde oynanması için harekete geçti.



İL Spor Güvenlik Kurulu’nun Kemal Köksal Stadında maç oynamasını sakıncalı bulmasının ardından Zonguldak’ta adeta kriz yaşandı.



Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, dün sabah saatlerinde Kemal Köksal stadına giderek yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonrası Pazar günü saat 16.00’da Zongludakspor-Fatih Karagümrük maçının stadda yapılmasına karar verdi.



Taraftarlar ve Zonguldak halkını rahatlatan karar sonrası İl Emniyet Müdürü stad etrafında bu sabah itibariyle geniş güvenlik önlemleri alarak maçın centilmenlik içinde yapılması için harekete geçti.



Sıra Taraftarda…



Kırmadan, dökmeden, mahçup etmeden maçı şölene çevirin...



Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın Zonguldakspor’un sezonun ilk maçını kendi sahasında oynaması için ortaya koyduğu çabanın ardından İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’da Zonguldak halkının keyifli bir maç izlemesi amacıyla elinden geleni yaptı.



Vali ve Emniyet Müdürü maçın huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi amacıyla elinden geleni yaparken, Zonguldak halkının ve taraftarının her iki takımı ve seyircilerini centilmenlik içinde misafir ederek Vali Ahmet Çınar’ı ve Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı mahçup etmeden maçı şölene çevirmesi bekleniyor…



Editör: TE Bilisim