Gelecek Partisi Merkez İlçe 1. Olağan Kongresi bugün yapıldı.

Gelecek Partisi 1. Olağan Genel Kurulda Merkez ilçe Başkanlığına Hülya Özçelik seçildi.

 İşte Yönetim kurulu;

İzzet Demirci, Yalçın Kiren, Timur Düz, Doğan Çalgıç, Melik Özdemir, Mustafa Eroğlu, Yücel Çakar, Durkadın Mirici, Ali Memişoğlu, Şakir Akyıldız, Salih Kıransoy, Sevda Şen, Derya Bektaş, Uğur Vurmaz, D-Sedat Gençtürk, Davut Ese, Satılmış Uzun, Filiz Esen, Şendoğan Yavuz, Muharrem Çırak, Mehmet Köksal, Ramazan Karataş, Erdal Kulakçı, Sinan Madan.

Kongrenin ardından bir açıklama yapan Özçelik buruk bir kongre geçirdiklerini belirterek, ‘Bugün buruk bir kongre yaşadık. Zonguldak’ta 3 fidan trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Öncelikle evlatlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.

Zonguldak İlimizde 23 yıl siyasette aktif olarak yer aldıktan sonra 5 yıl siyasete ara vermiştim. Gelecek Partisi Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’ nun bilgisi tecrübesi, hayat felsefesi, kadınlarımıza verdiği değer, gençlerimizin geleceği ile ilgili yapmak istedikleri, beni bu çatı altına gelmeme sebep olmuştur. Ayrıca ilimizin yıllardır süren mağduriyeti artık siyasete geri dönme zamanı olduğunu gösteriyordu. Bana bu görevi layık gören  Genel Merkezimize ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Zonguldak ilinde başarılı işler yapacağız. Teşkilatımızda görev yapan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum.’ Dedi.

Editör: TE Bilisim