Kaçak Maden Ocaklarına yapılan operasyonların ardından MHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Fatih Kaldırım, sosyal medya hesabından politikacılara ağır eleştirilerde bulundu.

Zonguldaklı işsizlerin geçim kaynağı olan Ruhsatsız Maden Ocakları ile PKK’nın mağara yataklarıyla karıştırılmaması gerektiğini ifade eden Fatih Kaldırım, kaçak maden ocakları sorununu çözmeyen siyasileri topa tuttu.

Fatih Kaldırım’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı harf ve imla hataları ile aynen yayınlıyoruz;

Vah güzel memleketim vah biz komandoları dağlarda vatan hainlerine karşı dik duran korku salan olarak biliriz. Şimdi bu fotoğrafa bakarak kimse bu yerin doğuda pkk yataklarında basılmış bir mağara it çakal yuvası zannetmesin. Burası Zonguldağımızın geçim kaynağı olan ki maalesef çevreselle devletsel şartları oluşturamayan kara gözlü insanlarımızın ekmek tekneleri kaçak kömür ocaklarımı” dedi.

Şimdi bu ikisi birleşince cansıkıcı bir durum oluşmaktan buraları mali açıdan kaçak olarak adlandırdığınız için bombalama kararı almış olabilirsiniz evet kanunen buna hakkınızda var ancak siyasetin içinde yeralsan il ilçe teşkilatları belediye başkanları milletvekillerimiz bu fotodan hiç vicdanları sızlamazmıki bir açıklama yapamıyorlar haaa koltuk sıcak dimi…

Ben şahsi olarak şunu dile getirecem o ocakta beklediğimiz silahla nöbet tuttuğunuz işveren ve işçi arkadaşlar terör bekliyor olsanız sizin önünüzde saf tutarlar. Devlet memuru gönderin veya sivil polis bu görüntü Zonguldak için kara bir lekedir.

Biz Zonguldak olarak karanın sadece gözde sürme olanını seviyoruz ama siz siyasiler Zonguldak’ın bir kara lekesisiniz.

Partizanlık yapmak değildir sorumlu olan geneldir

Editör: TE Bilisim