Metin Karaduman'ı kurtarmak için sahte imzalar atıldı...



AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman için Zonguldak halkı ve muhtarlarını arkasına aldığı algısını yaratmak isteyenlerin siyasi tezgahı ortaya çıktı...



AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Abdullah Karagüzel, mahalla başkanlarını organize ederken, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas'da Zonguldak'ta bulunan muhtarları organize ederek, Metin Karaduman'ın görevden alınmaması için muhtarlara imza attırılmıştı.



AK Parti'nin Kilimli Belediye Başkan adaylığı hesaplarını yapan Şerafettin Nas, AK Parti Genel Merkezi'nde Metin Karaduman'ın arkasında muhtarların da desteği var algısını yaratmak adına kentte bulunan muhtarları toplantı adı altında çağırıp, Metin Karaduman'ın görevden alınmaması için imza atmalarını söylemişti.



Kent Merkezinde bulunan bir çok muhtar, o toplantıya gitmediğini ancak kendi yerlerine sahte imza atıldığını belirtirken, "Biz toplantıya bile gitmedik. Fakat yerimize sahte imza atmışlar. Sonradan öğrendik. Ve tepki gösterdik. Savcılığa versek sahte imza olduğu ortaya çıkacak. Muhtemelen bizim yerimize imza atanlar yine bizim arkadaşlarımız, sırf onların başı derde girmesin diye savcılığa vermedik" dediler...



Zonguldak Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya'da yapılan o toplantıya gitmediğini, kendisinin yerine imza atıldığını söyledi.



Editör: TE Bilisim