Rusya ve Yunanistan’ın Ortodoks olduğunu, iki patrikhanenin İstanbul’da bulunan Aziz Andreas mezarına ulaşmak için Anadolu’nun işgal edilmek istendiğini iddia eden Kahveci, “Saklamayın, Millet hazır olsun, İşgal an meselesi” dedi.
Gazeteci İlkay Buharalı’nın youtube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulunan gazeteci, yazar, stratejist Hüseyin Hakkı Kahveci, boğazlarda savaş çıkacağını, patrikhanelerin Müslümanlara karşı bir savaş hazırlığında olduğunu ve Rusya’nın ise Karadeniz sularından Zonguldak’ın Ereğli İlçesinden Türk topraklarına gireceğini söyledi.
Kahveci, “Vatandaşın bu derin uykularına kahroluyorum. Ülkemiz elden gidiyor, vatan dediğimiz yer gidiyor. Sürmene’ye Özel Harekat Daire başkanlığı kuruldu ve Trabzon’da Deniz Üssü kuruldu. Rusya ile Amerika beraber hareket ediyor. İŞİD kendi açıkladı Konstantinopolis’i alacağız dedi. Amerikalı Biden, ‘Konstantinopolis’i istiyoruz’ dedi, Rusya aynı şeyi söylüyor. Peki Konstantinopolis neresi? Bilmezler, Mustafa Kemal Atatürk Konstantinopolis’in adını İstanbul olarak değiştirdi. 2005 Yılında Rusya, İstanbul’u işgal filmi çekti. Ayasofya’ya ele geçiren bir film. Kilit Anadolu’dur. Türk halkı özdeğerlerini unuttu, unutturuldu. Anadolu’yu işgal planlarını saklamayın, halka anlatın, anlatın ki önlemini alsın. Diyorlar ki, dünyadaki tüm dinler, müslamanlara karşı savaşacak. Yer yüzünde Müslümanlığı Türkler temsile eder, Araplar değil. Ülkemiz elden gitti, vatandaş hala uyuyor” dedi.

 

Editör: TE Bilisim