Sağlık-Sen, Bülent Ecevit Üniversitesi TIP Fakültesi’nde Corona Virüsü ile mücadele eden sağlıkçılara yardım çağrısında bulundu.

Fizik tedavi bölümünün Corona Virüslü hastalara tahsis edildiği BEÜ TIP Fakültesinde de virüs bir çok sağlık çalışanına da bulaştı.

Sağlık-Sen Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hastanemiz personellerinde covid-19 Pozitif sayısı her geçen gün gittikçe artmaktadır. Bu süreç kontrol altına alınmazsa çok yakında hastanemizde çalışacak personel ve sağlık personeli sayısında ciddi sıkıntılar yaşanacaktır” dedi.

Sıkıntı yaşayan tüm sağlıkçılara seslenen Sağlık-Sen, “Hastanemiz personellerinde covid-19 Pozitif sayısı her geçen gün gittikçe artmaktadır. Bu süreç kontrol altına alınmazsa çok yakında hastanemizde çalışacak personel ve sağlık personeli sayısında ciddi sıkıntılar yaşanacaktır.
Bu süreçte çalışanlarımızın derdi bizim derdimiz sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Bu nedenle DIREKT MESAJla yada temsilcilerimize TELEFON yada MESAJ yoluyla ulaşmanız durumunda sıkıntılarınızı çözme ve gerekli mercilere iletme noktasında ne gerekiyorsa yapacağımız tüm fedakar ZBEU hastanesi çalışanlarına bildirmek isteriz. Lütfen mesaj yada temsilcilerimiz yoluyla sıkıntılarınızı bildiriniz.” denildi.

Editör: TE Bilisim