MHP’de yaşanan son olayların ardından ülkücüler, Hamdi Ayan’nın partiden elini çekmesini isterken, Hamdi Ayan’ı savunan çakma facebook hesabı üzerinden partide çatışma yaratılıyor.

Geçtiğimiz hafta Almanya’da yaşayan ülkücü Çetin Çolak’ın MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy’un da Hamdi Ayan’ın marifeti ile görevden alınmasını eleştirmiş, “Hamdi Ayan partiden elini çek” demişti.

Sosyal medya üzerinden ülkücüler Hamdi Ayan’a tepki gösterirken, Ayan’ı eleştirenlere çirkin üsluplarla sahte fesbook üzerinden cevap veren ‘Tunahan Talaslı’ “Sahtekarın biride almayadan sürece dahil olmaya çalışmasıdır kimin dümenciliğini yapıyor anlarız” ifadelerini kullanmıştı.

Bu ifadelerin ardından Almanya’da yaşayan ülkücü Çetin Çolak, “Hoşt köpek, sen yemlendiğin kapında havla. Benim ülkücülüğümü adamlığımı öğren sahtekar” diyerek sosyal medya hesabından cevap verdi.

Partililer, anılan sahte hesabın Hamdi Ayan’a ait olduğunu iddia ettiler.

İşte o paylaşım:

Tanahan Talaslı: Sahtekarın biride almayadan sürece dahil olmaya çalışmasıdır kimin dümenciliğini yapıyor anlarız

Çetin Çolak:  Köpeğin biri gecenlerde yazdığım bir yazıdan alınmış havlamış hoşt köpek hoşt sen yemlendiğin kapında havla sonra ağzına taş değer dişlerin kırılır sahtekarlığı ben bilmem evet ben almanyadan trabzonluyum nerene ne battı köpek derdin varsa ben izine geldimmi gelir beni bulursun eğer azacık adamlığın varsa ama bilirimki siz ancak bu sanal alemin içinde havlarsınız bak sayfanda beni o kadar tanıyan varki benim adamlığımı ülkücülüğümü onlara sorda adamlık öğren sahtekar ama ben gelince ismi gecen şahışla seni bulacam o zaman hallederiz meselemizi H.A nı o kadar çok seviyosan beni onada sorabilirsin o beni iyi tanır bilir şövenizm kim öğrenirsin,T.T tasmalı şimdilik sana cevabım bu kadar olsun .....

Editör: TE Bilisim