DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Umut Metin, Zonguldak’ta dağıtılan Sosyal yardımların yandaşlara verildiğini iddia etti.

Metin, “Ekonomik kriz sebebiyle zor günler geçiren vatandaşlarımız Zonguldak da son günlerde partimizi ziyaret etmektedir. Ziyaret eden kıymetli vatandaşlarımızın en çok bahsettiği konu Devletimizin sağlamış olduğu sosyal yardımlardaki adaletsizlik, adam kayırmacılık ve mevcut iktidar partisine üye olma zorunluluğu garabetinden bahsetmektedir. Zonguldak’ta Hükümetin temsilcileri sokaklarda tek başına yürüyemez iken kapalı kapılar ardında insanların sosyal yardım almalarına karar veriyorlar. Siz Kimsiniz? Bu halkın oylarıyla seçilen insanlar değil misiniz? Kendi yandaşlarınıza sosyal yardım almak nedir? Adalet kelimesi sadece partinizin adında geçen bir cümle mi? Bürokrasinin üstündeki kirli ellerinizi çekin artık!” dedi.

Devlet vatandaşa 1-2 ay dönüş yapmıyor…

Yardıma ihtiyacı olan vatandaşların 1-2 ay bekletildiğini iddia eden Umut Metin, “Devletimizi temsil eden Zonguldak’taki kıymetli il müdürlerimiz ve mülki amirleri. Devletimiz vatandaşlarına 1-2 ayda dönüş yapmaz. Unutmayın ki Devlet; sosyal devlet özelliğini kendisini temsil edenler tarafından yok edilmediği sürece uygulamalıdır. Bunun sorumluluğu çalıştığınız ekip arkadaşlarınızın ve personellerinizin idari amiri olarak sorumluluğu sizdedir. Devletimiz o kadar büyüktür ki dünü unutmadığı gibi bugün yaşananları ve ona hizmet edenleri yarında unutmaz!” diyerek tepki gösterdi.

Editör: TE Bilisim