MHP Eski İl Başkanı Metin Soydaş2018 yılında Genel Merkeze istifa dilekçesini verdikten sonra görevinden ayrılmış olmasına rağmen kamuoyunda 'Görevden alındı' ifadelerinin yer aldığını belirterek parti içinde yaşanan çekişmelere isyan etti.

Soydaş sosyal medya hesabından yayınladığı bir duyuru ile istifa etmesine rağmen parti içinde yaşanan çekişmeler nedeniyle görevden alındı ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, 'Değerli Zonguldak halkımıza ve kamuoyuna ;
MHP Zonguldak İl Başkanlığı görevimden 16.11.2018 tarihinde ve istifa dilekçemi genel merkeze gönderdiğim halde bazı basın-yayın organlarında benim hakkımda, görevden alınmış gibi haberler yapılmaktadır.
Asılsız ithamlarda bulunarak yalan haberler yaptıran kişiyi Milliyetçi, Ülkücü camia ve değerli Zonguldak halkı çok iyi biliyor.
Boyama anketlerle ve usulsüzlüklerle ülkücü camiayı ve Zonguldak halkını kandırdığın ortaya çıktı. Zonguldak'ta birlik ve beraberlikten en çok bahseden sen olduğun halde birlik ve beraberliği bozan bir numaralı fitnecisin.
MHP; Badalıoğlu çay bahçesi, Fener Mahallesindeki köfteciden yönetilecek bir parti değildir.
Defalarca kaybettin. Kirli düşüncelerini, kirli ellerini Zonguldak'tan çek.
ZONGULDAK SEVDALISI METİN SOYDAŞ' görüşlerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim